The Complete H?fele

окта hafele

Познатата Окта H?fele

На неа преставени урнеци, семплови од конструктивен ОКОВ од програмата на .

Maxifix, Minifix, Rondofix, Спо?ница под Агол, Спо?ници за сува монтажа, Окови за кревети, конформати и останати ?и?ими?арници-тракатанци-интересни работи кои ми го правеа денот интересен и корисен.

Изработено во Леснина Инженеринг 2004 год.

Заслуга имаат…

Техно (?ас), Орце, Де?ан Николовски, Де?ан Сто?ановски, Мари?ан,

Филип Нешковски, Владо Шутаров звани Шуки,

Лил?ана ?а?ковска, Со?а Димитровска, Весна Сто?ановска

DreemTeam во тогашната Леснина Инженеринг 2001-2005
bersd5mng4

одд.М А Р К Е Т

tehnog

www.zlatenzanaet.com

Невреме Скоп?е-Мичурин 13 Ма? 2009

Си одам ?ас до ка? Бане у маркет да си купам смоки и после 10 минути кога му ?а почна да врне, врне, дува, дува, поплава се направи за 20 минути.

Лимот, даските скршени(диреците) се од спротивната зграда и се имаат откорнато како да се шрафени и спо?увани со поп нитни, КО? ?А ИМА ПРАВЕНО ЗГРАДАВА ПО?МА НЕМА ОД ЖИВОТОТ.Можеше ?ас да се на?дам со чадор и негледа??и нагоре да попи?ам еден дирек у фаца или во глава. И после Економската криза ни била крива. Абе а?…….

Ма?стор-тишлер КокиМа?стор Тишлер Никола ги дотерува полека елементите закачени на ?ид,
Прво ги дотерува-регулира вратичките во лево и во десно,а потоа горе-доле.

Posted by Picasa

Panta Rei: Линкови кон македонски блогови

Panta Rei: Линкови кон македонски блогови

Типови на ножеви за фреза,на?добро рангирани брендови,хоби,обработка на дрво.Сликите се поза?мени од toolcrib
  • Корисен линк за производи за обработка на дрво (ножи?а за фреза) WM
  • Корисен линк за алат и додатоци freud ,flashfreud.
линкот е во rar фа?л,доколку немате инсталирано WinRar или Winzip кликнете за download.


3Д Проект

Сигурно имате видено премнугу слики или разлистено безбро? каталози од различни типови на интериери,но сепак пове?ето од нив не одговараат на просторот ко? вие дома го поседувате.Сте помислиле ли на 3Д нацрт (проект) на ко? би била преставена на пример вашата идна ку?на во то? простор.

Упатство од Корист


Дали некогаш ви паднало на памет, или сте посакале сами или со помош на ваш при?ател да склопите елемент како на пример:маса трпезариска,плакар,комп?утерско биро,комода,кревет,клуб масичка и останати елементи)Делумно знаете да направите спецификаци?а на димензиите од елементот,незнаете на ко? шраф каде му е местото. И поради овие причини иде?ата да склопите сами ви бега.Но,доколку пред себе имате: (испробано,исправно,сликовито) УПАТСTВО за начинот на склопува?е .ДАЛИ би се нафатиле да го склопите елементот!!!